Sandra Bullock és Brad Pitt is megjelenik a Bullet Train című akciófilmben

Sandra Bullock és Brad Pitt is megjelenik a Bullet Train című akciófilmben

Sandra Bullock és Brad Pitt is játszik a Bullet Train című akciófilmben, melyet David Leitch rendez – írta a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A két Oscar-díjas színész, Bullock és Pitt első alkalommal megjelenik egyesült erővel a filmvásznon. A Sony stúdió filmjében Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka és Andrew Koji is megjelenik.

A forgatókönyvet Zak Olkewicz írta, de Leitch is dolgozott rajta. A rendezőtől ezelőtt a Halálos iramban: Hobbs és Shaw vagy a Deadpool 2. című produkciókat láthatták a mozinézők.

A Bullet Train egy japán regényből, Iszaka Kotaro Maria Beetle című könyve nyomán készül. A történet az imdb.com mozis adatbázis alapján öt bérgyilkosról szól, akik egy gyors vonaton utaznak. Producerei közt van Kelly McCormick és Antoine Fuqua is.

Bullock legutóbb a Netflix Madarak a dobozban című nagy sikerű thrillerjének főszerepét formálta, legközelebb mindazonáltal a streamingszolgáltató egyelőre még cím nélküli drámájában érzékelhető, melyet a nagyon sok filmfesztiválon díjazott, Kontroll nélkül című filmet jegyző Nora Fingscheidt rendez.

Brad Pitt utolsó mozis premierje az Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi volt 2019-ben.

mti