Online brand store-t nyit az LG

Online brand store-t nyit az LG

Elindította saját online webáruházát az LG Magyarország. A társaság 29 éve van jelen hazánkban, egészen mostanáig ellenben mindössze viszonteladó partnereken át értékesítette termékeit. A hivatalos magyar nyelvű weboldalon böngészve a vásárlók rögtön a kosárba helyezhetik az eltérő elektronikai eszközöket, amelyeket országszerte díjmentes házhozszállítással és extra szolgáltatásokkal kaphatnak kézhez.

Az LG Magyarország hivatalos magyar nyelvű weboldalán (www.lg.com/hu) már elérhető az online vásárlás szerepkör. Az újítás a társaság azon mindenre kiterjedő kezdeményezésének része, melynek célkitűzése, hogy a lehető legtöbb országban legyenek közvetlenül a gyártótól elérhetőek az áruk.

„Az LG webáruház elindításával az egyik fő célunk, hogy a kiterjedt és jól funkcionáló partnerhálózatunk mellett létrehozzunk olyan értékesítési csatornát, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetünk a vásárlóinkkal. A produktumok mellett olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk, melyek hozzájárulnak a pozitív vásárlói élményhez és építik a márkát” – mondta Vaitzner Endre, az LG Brand Store vezetője.

A webshopban vásárolt termékeket az LG országszerte térítésmentesen szállítja ki a vevőknek. Háztartási gépek vásárlásakor a cég vállalja a régebbi berendezések elszállítását, egyes eszközök és termékkategóriák tekintetében mindazonáltal szakképzett segítséget nyújt a gépek üzembe helyezéséhez, példaként a hűtő elhelyezéséhez, a mosógép és szárítógép beszereléséhez és a televízió falra fúrásához. Az LG munkatársai sőt még személyesen be is mutatják a vásárlóknak a termékfunkciókat és szolgáltatásokat, mindent összevetve a szerkezetek tulajdonosai rögtön személyre szabott funkciókkal használhatják berendezéseiket.

Az LG a webshop indulásának első két hónapjában minden regisztráló egy három hónapig felhasználható, 5%-os kedvezménykupont kap az első vásárlásához. A vállalat időszakos akciókkal is készül a vásárlóknak, mindemellett a későbbiekben áruhitel szolgáltatás bevezetését is tervezi, amely ugyancsak a hivatalos weboldalon áll rendelkezésre.