Negyedszer is a Samsung monokróm/multifunkciós nyomtató termékcsaládja nyert

Negyedszer is a Samsung monokróm/multifunkciós nyomtató termékcsaládja nyert

2012 óta már negyedszer nyerték el a Samsung Electronics termékei a Buyers Laboratory Inc. (BLI) által odaítélt „Az Év monokróm/multifunkciós nyomtató családja” címet. A BLI az ügyirat előállító berendezések és megoldások iparágának független, irányító minősítő szervezete. A Samsung monokróm és multifunkciós nyomtató sorozata a megbízhatóságáért, masszív kialakításért, nagyfokú teljesítőképességéért, költség- és energiahatékonyságáért, környezetbarát tulajdonságaiért, azonfelül a könnyed használhatóságáért részesült elismerésben.

„Terjedelmes megtiszteltetés számunkra, hogy a nyomtatási megoldások piacának vezetőjeként tartanak minket számon – hangoztatta Sungwon Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – A Samsung nyomatékosan halad abba az irányba, hogy a kisebb létszámú irodák részére ugyancsak korrekt nyomtatási szolgáltatásokat szállítson. Ennek köszönhetően kiemelkedő dícséret számunkra, hogy a monokróm és multifunkciós nyomtatócsalád legfőbb erősségeit a BLI független szakértői újfent elismerték.”

„A Samsung Electronics remekül megértette, hogy mit ugyancsak várnak a felhasználók egy nyomtatótól: megbízhatóságot, teljesítőképességet és hatékonyságot – közölte Marlne Orr, a BLI irodai berendezéseket elemző részlegének igazgatója. – A Samsung őrzi felettes státuszát a nyomtatói megoldások piacán, tudniillik jókora teljesítményű termékeket ajánl elfogadható áron.”

Két BLI Winter Pick Award díjat ugyancsak nyert a Samsung

A Samsung egyéb két elismerést ugyancsak kapott a 2016 BLI Pick Awardon, amelyeket minden évben kétszer, télen, továbbá nyári hónapokban osztanak ki.

A kis munkacsoportok részére tervezett A4-es nyomtató kategóriában a „Kiválóság” elismerést a Samsung ProXpress M3825DW nyomtatójának ítélték. A ProXpress család akár 40 oldalt szintén képes kinyomtatni percenként, ugyanakkor számottevő egyéb, kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett szerepkörrel is bír. Ilyen példának okáért az úgynevezett eXtensible Open Architecture (XOA) web platform, amely biztosítja a harmadik féltől származó szoftverek szélsebes implementálását, ráadásul a mobil nyomtatást Google Cloud Print-en keresztül.

A Winter Pick Award „Kimagasló A4 nyomtató a tekintélyes munkacsoportok részére” kategóriájának nyertese a Samsung ProXpress M4530 sorozata lett, amely percenként több mint 47 lap nyomtatására képes. Az M4530 típusú masina 1 GHz-es, kétmagos CPU-ja biztosítja mindazt az erőt és teljesítőképességet, amely a eltérő méretű és komplexitású nyomtatási vagy másolási feladatok rohanó és könnyed végrehajtásához indokolt. A nyomtatóhosszú élettartamú dobegységének, emellett extra terjedelmes kapacitású tonerkazettájának betudhatóan a szervezetek működési költségei csökkennek, mindemellett időt ugyancsak megtakaríthatnak.

A piac legszigorúbb megmérettetése

A BLI „Év Termékcsaládja” díja azon gyártók kitüntetésére való, amelyek terméksorozata a BLI szigorú, az összes modellre kiterjedő, két hónapos laboratóriumi értékelési eljárásának összesített eredményei alapján kategóriája legjobbjának bizonyult. A kiválasztást a BLI tekintélyes tapasztalattal büszkélkedhető technikai szakemberei és elemzői végzik a legrangosabb vállalatok bevonásával, a BLI alapos és átfogó laboratóriumi teszteredményeiből származó pontszámok alapján.

A BLI Winter és Summer Pick Awardson mindazonáltal azokat az árucikkeket díjazzák, amelyek a BLI kiterjedt laboratóriumi tesztjei alatt az elmúlt hat hónapban a legkiemelkedőbb hatékonyságot biztosították.