Hét másodperc alatt nyomtat a Xerox új A3-as nyomtatója

Xerox WorkCentre 7970 nyomtató

A Xerox WorkCentre 7970 a nyomtatási és másolási feladatokat fekete-fehérben és színesben egyaránt akár 70 oldal/perces sebességgel látja el. A berendezés nagy befogadóképességű tálcát kapott, melybe 2000 ív papír helyezhető és – tovább növelve a hatékonyságot – az első nyomtatáshoz szükséges idő is mindössze 6,9 másodperc.

Azon nagy munkacsoportoknak vagy jelentős mennyiségű dokumentumot előállító irodáknak, melyek jó minőségű, üzletszerzés szempontjából fontos dokumentumokat – például marketing kiadványokat vagy üzleti prezentációkat – készítenek, a WorkCentre 7970 1200*2400 dpi felbontása és a pontos színegyezést garantáló Digital Image Registration Control technológiája nagy segítséget jelent. A berendezés a médiatípusok széles skáláját kezeli, lehetőséget adva a felhasználóknak arra, hogy az üzleti céljaiknak leginkább megfelelő kiadványokat készíthessék el.

Xerox WorkCentre 7970 nyomtató
Xerox WorkCentre 7970 nyomtató

A WorkCentre 7970 rendelkezik a Xerox ConnectKey technológiával, így a dokumentumokat biztonságosan nyomtathatjuk ki, szkennelhetjük és faxolhatjuk a felhőbe vagy bármilyen helyszínre szerte a világban. A nagyobb kényelem érdekében a számítógépünk képernyőjén is megjeleníthetjük a WorkCentre 7970 kijelzőjét így a berendezést ugyanolyan egyszerűen tudjuk kezelni a gép mellett, mint távol az irodától.

Az új Xerox berendezés a legmagasabb szintű biztonságot garantálja, így alkalmas az olyan érzékeny területeken működő szervezetek kiszolgálására is, mint a kormányzat, a pénzügyi vállalatok vagy az egészségügyi intézmények. Az integrált McAfee technológiával biztonságban tudhatjuk szenzitív adatainkat és biztosak lehetünk benne, hogy azok nem jutnak illetéktelen kezekbe.

(forrás: prim.hu)