Felkavarják az állóvizet: partnerségre lépett a Speedo és a Samsung

Felkavarják az állóvizet: partnerségre lépett a Speedo és a Samsung

A Samsung Electronics és a Speedo International támogatják a Föld úszóit, hogy permanensen monitorozhassák saját teljesítményüket, így hozzáférést biztosítanak számukra a Speedo On platformhoz, amely a kategóriája aktuális legjobb megoldása. A Speedo On úszáskövető alkalmazás elérhető lesz a Samsung új Gear Sport és Gear Fit2 Pro okosóráin. Mindkét gépezet 5 ATM nyomásig vízálló, ami közel 50 méteres mélységet jelent. Mivel azonnali hozzáférést biztosítanak a Speedo On rendszeréhez, ezáltal a Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okosórák ideális társai lehetnek bármely úszónak.

A Speedo On úszáskövető alkalmazás képes mérni az úszás leglényegesebb értékeit, mint a leúszott hosszak számát, a hosszak idejét és az úszás típusát, ezáltal simán követhetővé válnak az úszási eredmények, amelyek aztán összehangolhatók a önálló edzési célokkal. Ez a két okoskészülék választási esélyt kínál a vásárlóknak, hogy a nekik inkább ideális eszközt válasszák az úszáshoz: a Gear Sport egy áramvonalas és stílusos okosóra prémium szolgáltatásokkal, ameddig a Gear Fit2 Pro egy teljesen új ergonómiát követő fitneszkarkötő, permanens szívritmusméréssel és GPS-helykövetéssel. A Speedo On alkalmazás adatai kompatibilisek a Samsung Health alkalmazással, vagyis a Samsung általános fitneszkövető platformjával, amely átfogóbb rálátást nyújt az egészségi állapotra és a teljesítményadatokra.

A korszerű Samsung Gear Fit2 Pro okosórára gyárilag telepítésre kerül a Speedo On úszáskövető platform, amely a Speedo szakértői által kifejlesztett algoritmusok támogatásával korrekt mérési pontosságra képes, ezt követően a mért adatok mindazonáltal egyszerűen feltölthetők a Speedo On webes platformba. Ez a megoldás a számokra is figyelő úszóknak készült, mivel az interaktív úszóplatform egyben átfogó edzőpartnerként is működik. Lehetőséget ajánl az úszások kielemzésére, követi a fejlődést a kitűzött úszási célokhoz képest, emellettés személyre szabott edzési programot, tippeket és tanácsokat nyújt, amelyeket a Föld legjobb edzői és atlétái állítottak össze. A Speedo On a szociális térbe emeli az úszást, lehetővé téve más úszók követését, a próbatételeken való részvételt és az eredmények megosztását. A Samsung Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okosórákon a Speedo On alkalmazás éppúgy kínálja az úszóknak, hogy időcélokat teljesítsenek, ezután megkapják SWOLF-pontszámukat (az úszás hatékonyságának mutatószáma).

„A Gear széria vásárlói már régóta várták a teljesen vízálló termékeket, és most, a Speedo vállalattal való együttműködésünknek, amellett a Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okosóráinknak hála végre elérhetővé vált a legjobb impresszió, amely megfelel az elvárásoknak – mondta Kiseon Kim, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágában a viselhető produktumok stratégiai csapatának vezető alelnöke. – Mindent megteszünk a vásárlók szakadatlan változó igényeinek kielégítéséért, ezáltal azért is, hogy korrekten tudják követni a tevékenységeiket és sportteljesítményüket. Jókora izgalommal mutatjuk be új termékeinket, legfőképp mindazoknak a vásárlóknak, akik imádják a vizet.”

„A Speedo régóta elkötelezett volt még, hogy inspirálja az embereket, és a vízbe csábítsa őket, hogy ott beteljesítsék sportolói ambícióikat. A Samsunggal való együttműködésünk rendhagyó, és módot nyújt arra, hogy társítsuk a Samsung technológiai innovációit a Speedo úszássportban szerzett ismereteivel, mindent összevetve teljesen újféle teljesítménykövetési lehetőségeket kínálhatunk az úszás szerelmeseinek – mondta Rob Hicking, a Speedo International márkaigazgatója. – Alig várjuk, hogy kiderüljön, mire vagyunk képesek egyesült erővel a medencében!”