Elismerés a Samsung MX7 multifunkciós nyomtatócsaládjának

Elismerés a Samsung MX7 multifunkciós nyomtatócsaládjának

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a MuliXpress 7 multifunkciós nyomtató sorozata (MX7) 3 hónap alatt teljesítette az 1 millió oldalas nyomtatási volument, illetve elérte az 1 millió szkennelt oldalt is. Ezzel a teljesítménnyel elnyerte az amerikai nyomtatóipar vezető elemzőjének, az Industry Analysts-nek az elismerését. A társaság első alkalommal díjazta Samsung nyomtatók megbízhatóságát, ami a mai üzleti környezetben kiemelt jelentőséggel bír. Az MX7 nyomtatócsalád nagyteljesítményű és megbízható szolgáltatást kínál vállalati felhasználóknak és olyan munkacsoportoknak, amelyek megnövekedett nyomtatási szükséglettel dolgoznak.

A tesztet úgy állították össze, hogy kiértékelje a készülékek megbízhatóságát, termelékenységét, a nyomtatási és szkennelési technológiát és az Android kezelőfelületet, továbbá, hogy azt is felmérje mennyire egyszerű az MX 7 széria használata. Az Industry Analysts öt multifunkcionális Samsung nyomtatót vizsgált meg, amelyeket kis és- középvállalati felhasználásra terveztek. A tesztben résztvevő modellek a MultiXpress K7600GX, X7600GX, M5370LX, X4300LX, valamint a ProXpress M4580FX voltak.

A Samsung MultiXpress 7 bizonyította megbízhatóságát és pontosságát

„Az MX7 az egyik legjobb készülék, amit eddig teszteltem és az egyik legmegbízgatóbb, amivel valaha is dolgom volt – állítja Andy Slawetsk, az Industry Analysts elnöke. – A percenként 60 fekete fehér oldal nyomtatására képes multifunkciós nyomtató naponta több tízezer oldalt nyomtatott ki úgy, hogy közben csupán egyetlenegy hibaüzenetet küldött. Mind a lapadagoló, mind a kiadó tálca rendkívül nagy kapacitású, a szkennelési sebesség pedig hihetetlenül gyors. Ezen felül az automata lapadagoló teljesítménye is nagyobb, mint a hivatalosan közzétett érték, és az érintőképernyő minősége is első osztályú.”

A szakmai elismerést a 250 000-es, az 500 000-es és a 750 000-es határértékek elérése után érdemelték ki a készülékek. Az Industry Analysts vizsgálata kiterjedt az egyes oldalak másolásának/nyomtatásának sebességére, aPPM szkennelési sebességre (egy és két oldalas) és a különböző formátumú (DOC, PPT, PDF és nagyméretű PDF) dokumentumok kinyomtatásához szükséges időre is.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Industry Analysts elismerte a zászlóshajó termékeink, az MX7 nyomtatócsalád érdemeit – mondta el Matt Smith, a Samsung Electronics Amerika nyomtató megoldások üzletágának alelnöke. – Ez az eredmény nagyszerű bizonyítéka annak, hogy a forgalmazóink és a vásárlóink igényeire teljes mértékben reflektáló termékeket dobunk a piacra. A Samsungnak és a viszonteladóinknak közös célja, hogy olyan megbízható technológiát szállítsunk, amely megfelelő megoldást nyújt a vállalkozások mindennapjai során felmerülő kihívásokra.”

Multifunkciós nyomtató a mobil munkavégzéshez

Az MX7 a Samsung innovatív nyomtató portfóliójának legújabb tagja, amely nem csak figyelembe veszi, de nagyban támogatja is a mobil-központú munkaerő fejlődését. A percenként több mint 60 oldal kinyomtatásának képessége, a Samsung Smart kezelőfelület, a 240 imp dual-scan sebesség, kiegészítve az „anti-jam” (elakadás gátló) technológiával, valamint a mobil kapcsolódási lehetőségek teszik az MX7 szériát nélkülözhetetlenné nemcsak a jelen, de a jövő irodái számára is.