Az LG nemzetközileg bevezeti a frissíthető ThinQ UP háztartási gépeket

Az LG nemzetközileg bevezeti a frissíthető ThinQ UP háztartási gépeket

Az LG Electronics (LG) nyilvánosságra hozta, hogy nemzetközileg bevezeti a frissíthető háztartási gépek – köztük hűtőszekrények, mosógépek, szárítógépek, tűzhelyek és mosogatógépek – termékcsaládját magába foglaló LG ThinQ UP márkát. Ezek az LG eszközök képesek alkalmazkodni az egyes vásárlók speciális igényeihez és változatos életstílusához, emellett lehetővé teszik a fogyasztóknak, hogy újabb kiadások nélkül élvezhessék a modern funkciókat és terméktulajdonságokat. A Dél-Koreában 2022 januárjában elindított LG ThinQ UP internacionális bevezetése 2023 márciusától kezdődően az Egyesült Államokban indul, ezt követően mindazonáltal más kulcsfontosságú piacokon is elérhetővé válik a márka.

Az LG ThinQ UP gépezetek az „Evolving with You” („Önnel közösen fejlődve”) ügyfélközpontú koncepció köré épülnek, élettartamuk esetén mindazonáltal új funkciókat kaphatnak, ezáltal idővel még több értéket nyújtanak a felhasználóknak. Az LG szüntelenül korszerűsíti azokat a simán telepíthető szoftverfrissítéseket és hardveres kiegészítőket, amelyek a ThinQ UP masinák tulajdonosainak használati szokásai és javaslatai alapján nyújtanak ezt követően különleges lehetőségeket és új kényelmi funkciókat.

A 2023-ban letölthető példa nélküli funkciók egyike példaként az a ThinQ UP szárítógépek tekintetében elérhető ún. Laundry Saver üzemmód, amely azokban az esetekben lesz ezt követően szerfelett hasznos, amikor a felhasználó a szárítási ciklus végét követően nem tudja haladéktalanul kipakolni a gépet. A modern üzemmódot használva a szárítógép a ciklus befejezése után – a szerkezet ajtajának kinyitásáig – tovább forgatja a dobot, amivel a ruhák gyűrődését és a kellemetlen szagok kialakulását nyújt támogatást megelőzni. Egy másik szerepkör a ThinQ UP hűtőszekrényekhez ajánl olyan, modernizált világítás-szabályozást, amely a berendezések belső lámpájának éjszakai fényerejét mérsékli, hogy ne vakítsa el a felhasználókat, mikor is kinyitják az ajtót. Természetesen minden új szoftverfunkció opcionális, és gond nélkül letölthető az LG ThinQ alkalmazásból. 1

„A háztartási gépek piacán új paradigmát jelentő LG ThinQ UP egy olyan modernizált, új megoldás, amely a vásárlók részére példátlan hozzádott értéket és páratlan felhasználói élményt nyújt” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Még mindig olyan kifinomult életstílus-megoldásokat kínálunk, amelyek személyre szabott teljesítményt, komfortos funkciókat és testreszabható frissíthetőséget biztosítanak.”