A Samsung Gear S3 okosóra támogatja az utazókat is

A Samsung Gear S3 okosóra támogatja az utazókat is

A Samsung Electronics partnerségre lépett a Lonely Planettel. Mindent összevetve az utazók modern úti célokat fedezhetnek fel útközben is, a Samsung Gear S3 okosóra támogatásával.

Az összefogás keretében a Samsung és a Lonely Planet nagyszámú olyan egyéni igényeknek megfelelő utazási megoldást állít elő, amelyek integrálják a Samsung Gear S3 okosóra továbbfejlesztett funkcióit a Lonely Planet világhírű utazási tippjeivel és útikönyveivel. A Lonely Planet felhasználja a Samsung Galaxy S7 és Gear 360 termékeit is, hogy lenyűgöző tartalmakat hozzon létre megkülönböztetett marketingkampányához, a „Best in Travel”-hez.

„Örömünkre szolgál, hogy a Gear S3 felhasználói részére is elérhetővé tehetjük a Lonely Planet helyi szakértőinek utazási tippjeit és az egyes helyszínekhez kapcsolódó tanácsait” – mondta Hee-Sun Kim, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának marketingért felelős alelnöke. – „Reméljük, hogy a Lonely Planettel együttesen olyan inspirációkkal tehetjük színesebbé felhasználóink életét, melyekkel játszva megismerhetik a világot.”

A Lonely Planet Samsung Gear S3-hoz fejlesztett okosóra-alkalmazása az utazóknak szóló Lonely Planet Guides mobilalkalmazás kiegészítője lesz, mellyel az utazók hozzáférhetnek a Lonely Planet díjnyertes, a világ több mint 50 városára kiterjedő tartalmaihoz. Az alkalmazás a felhasználó tartózkodási helye szerinti releváns látnivalókat felsorolásán túl kínálja azok könyvjelzővel való ellátását, ezután útvonalterv is állítható elő az érdekes úti célokhoz.

A Samsung Gear S3 okosóra megfelelő konstrukció utazóknak, mivel IP68 víz- és porálló, ezenkívül katonai szintű tartóssággal ellátott, hogy bármilyen környezetben vagy helyzetben megfeleljen. Az integrált GPS-, magasságmérő, barométer és sebességmérő alkalmazásokkal felhasználói mindent nyomon követhetnek, a magasságtól és a légnyomástól kezdve egészen a hirtelen időjárás-változásokig, a megtett távolságig vagy a sebességig.

A Lonely Planet csapata négy exkluzív, utazási témájú óralapot is tervezett a Samsung Gear S3-hoz, amelyeket olyan újabb funkciókkal egészített ki, mint az úti cél részletes adatai, időjárási információk és világóra. Ezek a témák már ebben a pillanatban is letölthetők a Samsung Galaxy alkalmazásokban.

A Lonely Planet Samsung Gear S3 Guides alkalmazása már az ez évi év decemberétől elérhető lesz, a Gear S3 okosóra 2017-ben kerül a magyarországi boltok polcaira.

A Samsung Gear S3 okosóra támogatja az utazókat is
A Samsung Gear S3 okosóra támogatja az utazókat is

A Lonely Planet a Best in Travel 2017 úti céljaként megválasztott Kanadába küldte különleges videós csapatát, hogy a Gear 360-nal videósorozatot rögzítsenek a márka kihangsúlyozott marketingkampányához.

A 360 fokos videók jó néhány úti cél élményeit mutatják be az utazóknak, ezek közé tartozik példának okáért a Városi felfedezőutak Vancouverben és az Autózás az Icefield Parkway országúton. A Samsung Gear 360 15 megapixeles képérzékelőkkel büszkélkedhető dupla halszemoptikával felszerelt, mindent összevetve terjedelmes felbontású (3840×1920) 360 fokos videókat, emellett 30 megapixeles állóképeket tud rögzíteni.

„Boldogan tesszük közzé, hogy több térségben – ezáltal az év legnagyobb marketingkampányának, a Best in Travel-nek a megvalósításában is – együttműködünk a Samsunggal, mely ideális partner számunkra a teljesen integrált partnerséghez, amelyet az Ügyfélmegoldások üzletágunk áhítana a felhasználóink részére nyújtani” – mondta Tim Daugherty, a Lonely Planet Ügyfélmegoldások üzletágának alelnöke. – „Fontosnak tartjuk, hogy a Lonely Planet kampányaihoz és vásárlóinkhoz, valamit ügyfeleinkhez illő márkákkal működjünk közösen, ezáltal a Lonely Planet tevékenysége egyidejűleg előnyös az ügyfelek és a vásárlók részére. A Samsung világszínvonalú videó- és fotótechnológiájának összekapcsolása nemzetközileg 40 úti célhoz kapcsolódó vizuális kampányunkkal nagyszerű esély, hogy a Best in Travel igazán csodálatos élményt nyújtson, arra inspirálva az utazókat, hogy 2017-ben az egész világ felfedezésére induljanak.”