A Samsung elmélyítette stratégiai partnerségét a Microsofttal

A Samsung elmélyítette stratégiai partnerségét a Microsofttal

A Samsung Electronics kibővítette stratégiai partneri megállapodását a Microsofttal, mindent összevetve rugalmasabb munkavégzés válik lehetővé a vállalati ügyfeleknél. A Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bejelentett kooperáció azokat is patronálja, akik a digitális modern műszaki megoldás hozzájárulásával igényelnének új lehetőségekhez jutni. A Samsung és a Microsoft a legjobb hardveres és szoftveres megoldások és szolgáltatások egyesítésével olyan vezető modern műszaki megoldást nyújt, amellyel bárhol és bármikor lehetővé válik a munka.

A Samsung és a Microsoft által közös összefogásban tervezett és megépített új Galaxy Book a mobil vállalati ügyfelek igényeit szem előtt tartó új, prémium kategóriás 2in1 berendezés. A Microsoft Windows 10 platformjára épülő Samsung Galaxy Book módfelett gördülékenyen hordozható, az irodától távol is kivételes teljesítményt biztosító szerkezet, amellyel flottul hozzáférhetünk a egész Microsoft Office eszköztárhoz.

A 10,6 és 12 hüvelykes változatban kapható Samsung Galaxy Book olyan könnyed, hogy úti céltól függetlenül bárhová flottul magunkkal vihetjük. A 12 hüvelykes változatban látható 7. generációs kétmagos, 3,1 GHz-es Intel Core i5 processzorral, ezenkívül a 10,6 hüvelykes változatban van kétmagos, 2,6 GHz-es Intel Core m3 processzorral a Galaxy Book nagyon magas teljesítményt nyújt.

A mobiltechnológiára való sikeres átállás egyik kulcstényezője a szerkezetek közti hagyományos és biztonságos kommunikációt lehetővé tévő, problémamentes kapcsolat kialakítása volt. A Microsoftnak betudhatóan a Galaxy Book a Samsung Flow korszerűsített verzióját kapta. A Samsung Flow segédkezésével az ügyfelek az okostelefon elérési pontján át akkor is szinkronizálhatják Galaxy-okostelefonjukat a Galaxy Bookkal a komfortos bejelentkezéshez és WiFi kapcsolathoz, amikor nem áll rendelkezésre adatkapcsolat. Az mértéktartó és biztonságos bejelentkezést, mitöbb a közvetlenül az okostelefonról megjelenített üzeneteket a Samsung Flow alkalmazás és a Windows Hello közti kommunikáció biztosítja.

„A kulcspartnerekkel, példaként a Microsofttal való összefogás elengedhetetlen az innovációhoz, amelyhez az is hozzájárul, hogy hasonló elképzeléseink vannak az isteni mobiltermékek megalkotásáról” – mondta Jeeho Baek, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának B2B termékmenedzseri csoportjának vezető alelnöke. „A vállalati mobilitás kínálja, hogy a vállalkozások bővítsék működési területüket, a dolgozók ugyanakkor rugalmasan végezzék munkájukat. A Microsofttal szövetségben fejlesztett rugalmas és biztonságos modern műszaki megoldások megoldásokat szolgáltatnak azokra a kihívásokra, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek.”

„A Microsoft és a Samsung olyan továbbfejlesztett mobilélmények kialakításán dolgozik, amelyek támogatják a szervezetek digitális átalakulását. Ennek megvalósulására remek példa a Samsung Galaxy Book” – mondta Peter Han, a Microsoft Partneri szerkentyűk és megoldások üzletágának felelős alelnöke. „A Samsung új Galaxy Bookja kiaknázza a Windows 10-ben rejlő digitális lehetőségeket. Mint amilyen a Windows Ink, amely a többi funkcióval közösen az intelligensebb, mobilabb és biztonságosabb munkafolyamatokat patronálja.”

A Samsung és a Microsoft megállapodásának legnélkülözhetetlenebb célja, hogy a létrehozott portékák a vásárlói igényeknek maximálisan megfeleljenek. A korszerű tárgy és szoftveres megoldás mellett a két társaság a átfogó marketing-, partner- és értékesítési programjait is összehangolta, hogy a piacra kerülő gyártmányok minden tekintetben pozitív élményt nyújtsanak a felhasználóknak.