A Samsung 2022-es Média Fórumán a legmodernebb Neo QLED 8K fejlesztéseké a főszerep

A Samsung 2022-es Média Fórumán a legmodernebb Neo QLED 8K fejlesztéseké a főszerep

A 16 éve a nemzetközileg az egyik legelismertebb tévégyártói közé tartozó Samsung a 2022-es Média Fórumon ismerteti részleteiben is a modern TV kínálata mögött álló modern műszaki megoldást, mindemellett a legfrissebb funkciókat és továbbfejlesztett megoldásokat.

Az ezelőtt Technikai Szemináriumként ismert események az elmúlt 11 évben rendkívüli platformot teremtettek, ahol a társaság aprólékosan bemutathatja újdonságait és exkluzív betekintést nyújthat technológiai fejlesztéseibe. A virtuális formátumú szemináriumra 2022. április 11. és május 26. közt hat heterogén régióból a Föld csaknem az összes részéről várják a résztvevőket.

A cég Képernyők mindenkinek! jövőképéhez kapcsolódó új technológiákat ismertetett a 2022-es kínálatában, amelyek a televíziókat illetve egyéb megjelenítőket állítják a csatlakoztatott életmód középpontjába. A Média Fórum résztvevői több ilyen technológiáról és új termékről is megtudhatnak részleteket.

Neo QLED 8K: A Quantum Mini LED technológiának és a legmodernebb 8K Neural Quantum Processzornak betudhatóan a Samsung 2022-es Neo QLED 8K modelljei modernizált neurális hálózattal, még pontosabb, 14 bites kontrasztleképezéssel és MI alapú okos felskálázással érkeznek, mindent összevetve a korábbi legrészletesebb képalkotás és színleképezés válik hozzáférhetővé. A modern Smart Hub felhasználói felülettel egyetlen kezdőképernyőn válik hozzáférhetővé minden okos megoldás és tartalom, ezáltal a tévé képernyője a csatlakoztatott életmód kezdőoldalává válhat.

Gaming impresszió: A 2022-es árucikk-csoport több olyan tulajdonsággal és szerepkörrel is bír, amelyek hozzájárulnak az eszményi játékélményhez. A négy, HDMI 2.1 modern műszaki megoldást támogató port a Motion Xcelerator Turbo Próval ellátott 4K 144Hz-es frissítés, a Szuper ultraszéles játék nézet és a Játéksáv még látványosabbá és hozzáférhetőbbé teszik a játékot.

Lifestyle TV modellek: A Samsung díjnyertes Lifestyle TV portfóliója a legfrissebb technológiákkal és okosfunkciókkal érkezik a lehető legjobb felhasználói hatás érdekében. Az olyan kivételes megoldásokkal, mint a Szemkímélő mód és az Nagy tudású kalibráció, a felhasználók életstílusához és mindennapi igényeihez formálható az behatás, a korszerű kiegészítőkkel ugyanakkor teljesen személyre szabható a tévézés.

Hangzás és hangeszközök: A Samsung 2022-es hangeszközei a legfrissebb hardver- és szoftverfrissítéseknek hála megközelítően pompás összhangban működnek a tévével, mindent összevetve fenomenális Dolby Atmos hangzás válik hozzáférhetővé velük. A Samsung legfrissebb hangprojektorai, mint a korszerű Ultra Slim Hangprojektor, az S széria konstrukciói, és a Sound Tower árucikk-csoport elemei prémium élményt tesznek lehetővé helytől és környezettől függetlenül.

Fenntarthatóság a középpontban: A Samsung célja, hogy 2022-es kínálatában rendszerszinten csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását, megkönnyítse a produktumok újrahasznosítását, emellett a gyártási folyamat és a gépezetek használatának környezeti terhelését is minimalizálja. A modern Napelemes távirányító a környezeti fényből és rádiófrekvenciából is képes energiát nyerni, ezenkívül a 2022-es árucikk-csoport egy modernizált csomagolásban érkezik, amelyekhez a társaság nem használ kapcsokat és 90 százalékkal csökkenti a felhasznált tinta mennyiségét is.